Spring til indhold

Spice dit soveværelse op med et lækkert tøjstativ

tøjstativ

Mangler dit soveværelse også lidt ekstra lækkert til indretningen? Hvad med at bruge dit fineste eller mest moderigtige tøj som pynt i soveværelset? Så kan du både vise dine smukke tøjstykker frem, og dit soveværelse bliver nemt gjort endnu mere personligt. Det eneste du skal bruge, er faktisk blot et smukt tøjstativ, som kan holde på alt dit fine tøj. Læs med i artiklen her og få nogle gode ideer til, hvilket slags tøjstativ du skal vælge til dit soveværelse for at matche din stil og resten af dit soveværelse.

Overvej farverne i dit soveværelse

Er du typen som elsker en masse farver? Og viser både din tøjstil og dit soveværelse også din glæde for farver og smukke mønstre? Så kan det være en god ide at vælge et tøjstativ i en neutral farve, så stativet ikke modarbejder alle de dine mønstre og farver, som allerede konkurrerer i dit tøjskab og i dit soveværelse. Vælg for eksempel et smukt tøjstativ i en sort eller en hvid nuance. Så kan du også meget mere frit vælge det tøj, som skal hænge på tøjstativet. Især hvis du har en masse lækre mønstre og farver på det tøj, som du gerne vil have til at stå fremme. Så kan du mikse og matche på tøjstativet, som du har lyst til, og det bliver også nemmere for dig at ændre på farverne i dit soveværelse på den måde – du skal blot skifte tøjet ud, og rummet vil få et helt nyt indtryk.

Til dig som elsker metaller og glimmer

Er du en rigtig piget pige, som elsker metaller, glimmer og alt der imellem? Så kan det være rigtig flot med et smukt tøjstativ i enten guld eller sølv – alt efter hvad du i forvejen har af metaller på dit værelse. Hvis dit sengegærde for eksempel er i et flot sølv materiale, kan det være så fint at matche dit tøjstativ i det samme sølv, så hele værelset bliver holdt i de samme nuancer. Det samme hvis dit sengegærde eller et andet stort møbel i dit soveværelse er i et flot guld materiale, kan det være smukt at matche dit tøjstativ til dette møbel.

tøjstativ til butik

Størrelser og form

Når du har overvejet, hvilken farve dit tøjstativ skal være i, kan det være en god ide at overveje, hvilken størrelse og form, dit tøjstativ skal være. Start for eksempel med at måle dit soveværelse, så du ved, hvor mange centimeter dit kommende tøjstativ kan være – både i bredde, længde og højde. Blot så du kan være helt sikker på, at tøjstativet kan være inde i soveværelset. Det ville være så ærgerligt at købe et tøjstativ, som der så ikke er plads til i soveværelset alligevel. I dag kan man også få en masse fine former til tøjstativer, så hvis du har lyst til en spændende form, er der også mange muligheder. For eksempel er tøjstativer med mange rum meget populære i dag, og sådan et kan virkelig peppe dit soveværelse op.