Spring til indhold

Sådan får du pyntet festligt op til enhver lejlighed

mange balloner med helium i

En fest kan være svær at pynte op til. Det er også begrænset, hvor lang tid der skal bruges på at gøre det hele fint. Det er med at finde en balancegang mellem noget nemt og noget flot. Men det kan altså godt lade sig gøre, hvis man tænker sig lidt om. Der er mange små tricks, som kan gøre ethvert lokale flot og festligt. Det er bare med at finde noget, der kan gøre det ud for pynt, som er både nemt og billigt. En måde at gøre det flot uden de store omkostninger, det er balloner. Hvis det skal være endnu sjovere, kan man købe helium til balloner. Så vil ballonerne svæve under loftet, og det er med garanti noget, som alle familiens børn kan bruge timevis af leg på. Og er det ikke netop, hvad en rigtig god fest skal handle om?

Helium til balloner gør det hele lidt bedre

Med helium til balloner så bliver det lidt sjovere at holde fest. Helium til balloner gør at ballonen kan svæve. Det er selvfølgelig vigtigt at holde godt fast i ballonen, hvis der er brugt helium til balloner. Så risikerer man netop ikke at miste den ballon, man lige har brugt helium til balloner på. Men hvis man formår at holde fast i ballonen, så har man sig også en dejlig følgesvend resten af dagen. Helium til balloner gør, at ballonerne kan svæve rundt under loftet. Det ser rigtig festligt ud, og på den måde er helium til balloner en nem og billig måde at pynte flot op på. Helium til balloner er ikke svært, det er ikke dyrt, og det er derfor perfekt til enhver lejlighed. Om det så er den kommende fastelavn eller en anden festlig lejlighed som fødselsdag.

blå og lyserøde balloner

Hjemmelavet pynt behøves ikke at være svært

Det kan være rigtig fint bare at skære nogle ting ud af pap og hænge op. Det behøves ikke at være så vanskeligt at pynte op. Pomponer er også rigtig nemme at lave, og de kan tilmed være rigtig sjove at lave for hele familien. Det kan gøres med alle mulige forskellige farver, og en ting der kendetegner fastelavn, det er netop farverne. Jo flere jo bedre ser det ud. Men selv en fastelavnstønde til den kommende højtid fastelavn kan man nemt lave selv. Man kan tage en papkasse i en passende størrelse, og så kan man male den udenpå efter, at man har tapet den. Indeni kan man så lægge alverdens hyggelige små godbidder, som man positivt ved, at fastelavnsgæsterne kan lide.

Man kan lave meget selv

En papkasse kan sagtens slås i stykker med nogle ordentlige dask med en kølle. Så der er rigeligt at give sig i kast med, hvis man er til det hjemmelavede. Fra et miljømæssigt perspektiv giver det bestemt mening at overveje genbrug eller gør det selv. Det betyder mindre emballage, og der er også færre produktionsomkostninger – og så bruger man selvfølgelig noget, der ellers ville være endt i skraldespanden. Det er en god og sjov måde at genbruge på.