Spring til indhold

Nyhed: små virksomheder kan også få frokostordning

frokostordning til små virksomheder

Hvis du er chef eller medejer af en mindre virksomhed, så har du nok tænkt, at der er nogle ting, som kun er for de helt store firmaer. Det kan f.eks. være, at du før har overvejet, om det kunne være en idé med en frokostordning til firmaet. Men måske du også har tænkt, at det ikke kan lade sig gøre med en frokostordning til små virksomheder, fordi I er et lille firma. Så vil du sikkert blive glad for at høre, at det sagtens kan lade sig gøre at få frokostordning til små virksomheder – selvom man har et lille firma. Det kan du læse mere om i denne artikel. Så bliver du måske klogere på, om det er noget, du bør investere i. 

Derfor er frokostordning en god idé 

Men hvorfor er det overhovedet, at det er en god idé med frokostordning? Fungerer det ikke fint, når alle bare tager mad med hjemmefra? Det kan godt være, at det fungerer, men det betyder ikke, at det ikke kan blive bedre. Det giver bare en hel anden følelse, når man kan sidde og være fælles om noget mad. Derfor er det godt, at det også er muligt at få frokostordning til små virksomheder. Det kan være, at du allerede nu skal ind og se, om der er noget, der lokker? 

Er der for meget mad? 

Man kan bestille frokostordninger til mange forskellige antal af mennesker. Man behøves altså ikke at være en hel hær, før det giver mening at have en frokostordning. Det kan også sagtens lade sig gøre, hvis I f.eks. bare er 5 eller 6 i firmaet. Det er jo stadig mennesker, der skal have mad, og det er klart, at det er lidt federe at få frisk leveret mad, end det er at spise det, som man pakkede sammen aftenen inden. Man kan heller ikke fungere ordentlig uden mad, så du kan også se det som en fordel for dig selv, hvis du forkæler dine medarbejdere med lækker frokost. Det kan nemlig være, at de bliver mere effektive. 

Er der specielle præferencer? 

I dag er der flere, der har præferencer i forhold til, hvilket mad de spiser. Det kan godt gøre det hele lidt kompliceret, når man skal have en frokostordning. Det kan dog sagtens være, at du kan snakke med firmaet, der leverer frokosten for at høre, om det er muligt at lave nogle ændringer. Det bør det være. 

Få gladere medarbejdere 

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der bliver påvirket positivt, når de får noget lækkert at spise fra en frokostordning til små virksomheder som jer. Man kan også arbejde meget bedre, hvis man har fået et solidt måltid i maven. Det kan især være sidst på eftermiddagen, at det kan være svært at holde sig frisk. Hertil kan det også hjælpe, hvis du forsøger at indføre noget med, at I også lige skal ud og gå en lille tur efter maden. Men ellers er maden altid noget, som de fleste synes, er fedt. Det kan være, at du skal overveje det til dit lille firma?