Spring til indhold

Mænd er begyndt at gå mere med smykker – Skal du også have et par herresmykker?

https://guldbrandsenjuveler.dk/brands/alexander-lynggaard/

I lang tid har det været accepteret visdom, at kvinder gik med smykker, mens mændenes eneste smykke var armbåndsuret og måske en ring. Sådan er det ikke længere. Vi ser stadig flere mænd i magasinerne såvel som i gadebilledet, der eksperimenterer med smykker, og i mange tilfælde ser det rigtig godt ud. Det er trods alt mærkeligt, at det er kvinderne, der skal have monopol på at smykke sig og se godt ud. Så længe det er herresmykker, der i design og proportioner er lavet til den mandlige krop, kan mænd med smykker se rigtig godt og passende ud.

Maskuline smykker af Alexander Lynggaard

Netop det med at lave smykker tilegnet den mandlige krop i både proportioner og design er smykkedesigner Alexander Lynggaard rigtig dygtig til. Har du interesse i at købe eller bare se nogle af hans kreationer, kan du med fordel slå et smut forbi https://guldbrandsenjuveler.dk/brands/alexander-lynggaard/. Her vil det hurtigt blive tydeligt, at mange af smykkerne lavet af Alexander Lynggaard har et råt og naturligt udtryk, som naturligvis passer godt til det maskuline udtryk. På trods af at alle smykker fra Alexander Lynggaard teknisk set er unisex, er de altså nogle af de bedste danskproducerede herresmykker på markedet.

Som navnet måske antyder er Alexander Lynggaard nemlig pæredansk og ud af den velkendte smykkefamilie, der fik sin start med den berømte Ole Lynggaard. Alexander Lynggaard skiller sig dog markant ud fra Ole og resten af familien med sit fokus og udtryk. For eksempel tæller smykkerne Alexander Lynggaard overvejende armbånd, der som sagt passer rigtig godt til mænd, om end der også er ringe at finde blandt smykkerne fra Alexander Lynggaard. Igen er det værd at bemærke, hvordan begge disse smykketyper er ganske simple og nemme at tage på som mand, selvom man ikke før har båret smykker. Selvom Alexander Lynggaard også producerer enkelte halskæder, virker der til at være fuld klarhed om, at det er sværere et iføre sig en halskæde end et armbånd som mand.

https://guldbrandsenjuveler.dk/brands/alexander-lynggaard/

Vælg det helt rigtige smykke til dig

Det betyder dog også, at mange af smykkerne fra Alexander Lynggaard ligner hinanden i ret vid udstrækning. Hvis du skal vælge mellem de mange forskellige armbånd, kan du dog blandt andet lade dig styre af stenenes type og farve. Ifølge Alexander Lynggaard selv er alle sten nemlig nøje udvalgt efter kvalitet men også efter deres energi. Du udstråler nemlig noget helt andet med et sort armbånd, end du gør med et gult. Her er det altså værd at overveje dine egne præferencer, men også hvad der vil gå beds med dine outfits i hverdagen uden at skille sig for meget ud. Det at en mand går med smykker er i forvejen et statement, så behøver smykket ikke også at være det. Det har Alexander Lynggaard forstået.