Spring til indhold

Krus med logo – den perfekte reklamegave hele året

Kaffekrus

En reklamegave for både medarbejdere og kunder

Hvis du ansætter nye medarbejdere og skal bruge en velkomstgave, eller du skal vælge en reklamegave for din organisation, som en del af en julegave eller sommergave, kan du gå med krus med logo. Det er noget, alle både kan bruge og få glæde af i hverdagen på kontoret eller hjemme privat.

Uanset om det er til en medarbejder eller kunde, er det nogle af de mest troværdige ambassadører for din virksomhed. Den stolthed eller følelse du kan skabe, når de anvender dine reklameartikler, kan være meget værd for din virksomhed.

Når man får en kop kaffe sammen med en ven, familie eller kollega vender man typisk lige verdenssituationen. Ved at trykke et budskab eller reklame på et kaffekrus med logo, kan det være med til at være en samtalestarter. Dermed får du gjort yderligere opmærksom på din virksomhed eller koncept ved at gøre virksomheden særligt bemærket

Kaffe på farten

Termokrus er uden tvivl en fantastisk opfindelse. For travle mennesker, som mange af os er, er det perfekt, at vi kan få lov at have vores kaffe eller te med på vejen uden, at man er nødt til at købe det i dyre domme på tankstationer rundt omkring. Termokruset eller termokoppen giver dig muligheden for at holde din drik på den helt rigtige temperatur.

De findes i et hav af forskellige farver og størrelser, så der vil altid være en for enhver smag. En helt perfekt termokrus / termokop er gerne dobbeltvægget og har en vakuumeffekt, der gør, at den virkelig holder tæt, så væsken hverken løber ud eller mister temperaturen. Ved mange termokrus kan du også lave din te eller kaffe direkte i koppen, takket være stempelkande-funktionen. Derved behøver du ikke lave en hel kande derhjemme for at kunne få en enkelt kop med på farten.

Hos TopSupplies har de krus til alles behov, om du vil have dem drypfri, med indbygget kop, med indbygget trådløs højttaler eller miljøvenlige, så har de et bredt og spændende sortiment af nøje udvalgte termokrus i forskellige størrelser, varianter og designs, som er forhandlet til konkurrencedygtige priser – alle omkostninger inkluderet.

Krus skaber rigtig god reklame

Krus med logo er ekstremt populære. Takket være krusets isolerende kvalitet, forbliver drikken lige så varm eller kold, som du ønsker den. Om det nu er som reklame, eller som gave til medarbejdere, kunder og leverandører: Et krus med tryk er bare noget man elsker at få. Kan man ikke lige bruge det derhjemme, har man det stående på arbejde eller omvendt. Krusene kan let vaskes, så det kan blive brugt igen. Det er derfor en reklameartikel, som kan give din virksomhed synlighed i både private og professionelle sammenhænge, hvor de bliver brugt. Kaffe eller te er noget de fleste forbinder med noget positivt, hvorfor det oftest efterlader et godt indtryk, når dit virksomhedslogo bliver set i offentligheden.