Spring til indhold

Kom i form med Reformertræning i Holte

reformertræning holte

Hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv og din krop, bør du overveje at begynde til Reformertræning Holte. Det er en træningsform, der både giver dig mere styrke, en større smidighed og bedre balance. Det er gode forudsætninger, hvis du gerne vil strammes op, tabe dig eller bare have en sundere krop.

Til træningen vil hele din krop blive arbejdet igennem hver gang. Til træningen anvendes en såkaldt reformer, der består af en glidende vogn med både fjedre, stropper og en fodbarre. Du har selv mulighed for at tilpasse belastningen. Derfor kan alle være med til Reformertræning i Holte.

Fordelene ved at deltage i Reformertræning i Holte

Når du vælger at deltage i Reformertræning i Holte, vil du komme igennem en træningssession, der er både dynamisk og effektiv. Undervejs i træningen vil du blive udfordret på både din styrke såvel som din smidighed, balance, koordination og koncentration. Det giver dig en styrket krop og et styrket sind.

Til træning vil du blive mødt af din smilende og kompetente instruktør. Han eller hun vil guide dig sikkert og grundigt gennem alle dine træninger, så du udfører alle øvelserne korrekt. Inden træningen begynder vil du få en kort, men grundig, introduktion til træningsformen. Derudover vil din instruktør også instruere dig undervejs, så du får det optimale udbytte af din træning.

Sådan foregår en Reformertræning i Holte

Alle træningssessioner varer 50 minutter. Det vil være forskelligt fra gang til gang, hvilke øvelser træningen vil bestå af. På den måde risikerer du heller ikke at køre træt i træningen, fordi den er ensformig. I stedet vil der altid være en variation i både øvelsesvalget, tempoet og intensiteten.

Derudover er alle instruktørerne også trænet i at kunne aflæse alle deltagerne på holdet. På den måde kan instruktørerne tage hensyn til alle deltagerne. Det betyder at nogle deltagere skal presses lidt af instruktøren, hvorimod andre måske skal have alternative øvelser, der skåner dem mest muligt.

Det vil også være forskelligt fra gang til gang, hvilken musik der hører under træningen. Det er nemlig den enkelte instruktørs eget valg.

Du kan tage din familie med til Reformertræning i Holte

Det er altid skønt, når man som familie kan mødes over en aktivitet. Derfor har du også mulighed for at tage din familie med til Reformertræning i Holte. Hvis du har et barn, der er fyldt 12 år, kan du tage ham eller hende med til Familie Reformer.

Hvis du derimod er på barsel med din baby, har du mulighed for at komme på vores Mor/Baby Bootcamp. Her er der fokus på en skånsom træning, der opbygger kroppen efter fødslen. Under træningen kan din baby enten ligge på et tæppe eller sidde i en babystol. Til disse træningssessioner vil både musikvalget og lydniveauet være tilpasset babyernes små ører.

Du bør vente til mindst otte uger efter fødslen, ligesom du også bør få grønt lys af din læge til træning først.