Spring til indhold

Hyg dig med kreative diy ideer i ferien

gør det selv

Der er mange, der kan have svært ved at få deres tid til at gå, når det er blevet ferie. For selvom man har glædet sig til nogle dage hjemme uden bekymringer i forhold til studie eller job, så kan tiden også hurtigt blive lang, hvis ikke man har noget fornuftigt at give sig til. Men hvad er så mere relevant end at bruge sin fantasi og på den måde få hygget sig med nogle kreative diy ideer, der både kan underholde en også være med til at forskønne hjemmet? Og bedst af alt så er meget af det noget, der kan klares sammen med børnene.

Find krea-kassen frem og lad din fantasi få frit løb

Er det noget, som du synes, der lyder som en god ide? Så kan det være, at det er ved at være tid til, at du finder krea-kassen frem og begynder at tænke over dine egne diy ideer.
Det kan være, at den er fyldt med papir, farver, klistermærker, glimmer og andet, der kan lade jer være kreative i hjemmet. Her er der kun jeres fantasi, der sætter grænser for, hvad de mange elementer og materialer skal blive til. Forsøg jer for eksempel frem med nogle blomster i silkepapir, der kan holde evigt, magneter til køleskabet i ler eller en flagranke af de mange stofrester, som kan pynte i sommerhaven.

krea hjørnet
A child sculpts a model of coronovirus Coronovirus and family at home from plasticine. Children’s craft from plasticine. View from above.

Gør en tom væg til et inspirerende kunstværk

Det kan også være, at du har en tom væg, der trænger til en genopfriskning. For det første kan du male den i en anden farve, således den kommer til at stå i kontrast til de omkringliggende vægge. På den måde vil du straks have skabt dig et andet udtryk i dit hjem. Men bring også dine diy-evner med ind ved at give dig til at lave kunst til din væg. Det kan du for eksempel gøre med en lang række forskellige rammer, som du ikke blot fylder op med malerier, tegninger og billeder. Brug dem også til tørrede blomster, perleplader, mosaikker og andet, som du kan hygge dig med at lave.

Brug de rå og naturlige materialer

Hvis du gerne vil kaste dig ud i lidt nye materialer, kan det også være, at du bør tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med beton. Her skal du blot lave nogle gode og solide forme, og så kan du snart være i gang med flotte figurer, ting til haven, krukker og andet pynt, der kan pryde i dit hjem og hele tiden være en robust fryd for øjet. Det kan dog også være sten, du har fundet i naturen, som du maler på, det kan være træ ,som du brænder i eller overfører billeder til, eller det kan være flotte dekorationer af blomster og andet grønt ,du kan hænge på din hoveddør.