Spring til indhold

Hyg dig i naturen med put and take fiskeri

put and take

Hyg dig i naturen med put and take fiskeri

Mangler du noget at lave i din fritid? Mange voksne oplever, at de har så travlt i hverdagen, at når de endelig har tid til at lave andre ting, ved de slet ikke, hvad de skal give sig til. Mange vil gerne slappe af, uden at føle sig uproduktive- og det kan de gøre med put and take fiskeri.

Mangler du en hobby?

Mange mennesker føler, at deres hobbyer og fritidsinteresser er med til at danne deres identitet. Derfor er det forståeligt, at de, der ikke har en hobby, kan føle sig lidt rodløse. Nogle mener endda, at de bare ikke rigtig har nogle interesser. Men det er ofte kun fordi, at de ikke har fundet den rigtige fritidsaktivitet endnu. Mange tror, at hobbyer enten handler om kreativitet eller fysisk aktivitet, men du kan sagtens finde noget, der ikke involverer de ting, og som passer perfekt til dig.

Hvad er put and take fiskeri?

Put and take er en type fiskeri, der passer til enhver person. Put and take søer er fiskesøer, hvor der simpelthen udsættes fisk, som lystfiskere så kommer og fanger. Her kan du sidde og slappe af med en fiskestang uden at frygte, at der ingen fisk er i vandet. Man skal ofte købe et fiskekort, der giver en ret til at fiske et bestemt antal timer, og så må man tage alt det, man fanger, med hjem. På den måde kan du slappe af, du kan få frisk luft, du kan få lidt adrenalin engang imellem, og du kan tage din lækre fangst med hjem som aftensmad.

put and take

Fisketegn er ikke påkrævet

Et fisketegn er lidt ligesom et jagttegn. Det er et bevis på, at du gerne må fiske i de danske farvande og søer. Men det behøver du slet ikke, hvis du bare gerne vil fiske put and take. Det gør det hele meget mere simpelt, så du ikke skal til at gå igennem processen med at søge og modtage fisketegn. Som sagt, alt du behøver hos put and take søer er et fiskekort, og så kan du gå i gang med det samme.

Tag børnene med

Der er ingen aldersgrænse hos put and take søer, så hvis du har lyst, kan du gøre fisketuren til en familietur, og tage børnene med. Det vil være en hyggelig og super lærerig oplevelse for børnene. De vil lære mere om fisk, om hvor deres mad kommer fra, og så vil de selvfølgelig også komme til at lære at fiske. Keder de sig, kan de altid gå en tur i den fine natur omkring søen, eller tage et spil kort med, så de kan hygge sig sammen, imens de venter på, at fiskene bider på.

Nyd naturen

Put and take fiskeri er en rigtig god måde at hygge sig på i sin fritid. Har du et par timer fri i weekenden, kan du tage af sted med vennerne, med børnene eller bare dig selv, og hygge dig i din friske luft. Fang et par fisk, slap af, og tag lækker, frisk fisk med hjem.