Spring til indhold

Hvorfor er LED strips perfekte til hjemmet?

led strips

LED strips bliver mere og mere populære som en måde at tilføje belysning på steder, hvor der ikke er plads til en traditionel stikkontakt eller anden form for belysning. Samtidig giver LED strips mulighed for at skabe spændende lyseffekter, som ellers ville være umulige at skabe eller ville kræve et langt dyrere og mere kompliceret belysningssystem. LED strips er en af de mest miljøvenlige og billigste belysningsformer, der findes. Samtidig er den meget fleksibel og kræver ikke meget plads. Det gør LED strips til den praktiske og handy belysningsform, der kan opstilles overalt, hvor der ikke er plads til traditionelle armaturer eller armaturer. Og er det af netop den grund, at du har overvejet at installere LED bånd i dit hjem? Så finder du et stort udvalg på https://www.lampegiganten.dk/led-strips/.

LED strips er utroligt energieffektive

LED strips er en energieffektiv belysningsmulighed, der kan spare dig penge på din elregning. De har også en længere levetid end de fleste andre typer pærer, så du behøver ikke at udskifte dem så ofte. Og da de ikke producerer varme som glødepærer, er de mere sikre at bruge og øger ikke temperaturen i dit hjem eller på dit kontor. Det er nok nogle af de mest miljørigtige strips, du kan få. Derudover er det også en utroligt fleksibel løsning indenfor belysning, der ikke kræver særligt meget plads. De kan sættes op overalt og kan lyse i flere forskellige farver. Desuden kan LED strips fås som både indendørs og udendørsbelysning alt efter, hvad det er, du lige står og mangler.

Lys dine møbler op med LED strips

Mange vælger at anvende LED strips som profilbelysning, da de med fordel kan bruges til at fremhæve fx møbler. Sætter du for eksempel de smarte strips op under din seng, kan den blive lyst op i flere forskellige farver. Ønsker du blot et helt almindeligt lys, kan du vælge en hvid farve i flere forskellige nuancer. For et mere unikt værelse, kan du vælge at lyse din seng op i lilla, grøn eller en helt tredje farve – du kan helt selv vælge. Du behøver desuden ikke selv at skifte farven på dine LED strips. Du kan indstille dem sådan, at farven skiftes automatisk eller ligefrem laver et lysshow. Og så kan du også styre langt de fleste med en fjernbetjening. 

Du kan også bruge LED strips som sikkerhedsbelysning

Når det drejer sig om sikkerhed og sikring, kan LED-strips være en stor hjælp. Ved at placere dem på strategiske steder kan du skabe nødbelysning, der kan lede folk i sikkerhed i tilfælde af strømafbrydelse. Du kan også bruge LED-strips til at skabe advarselslys omkring mørke trappeopgange og andre områder, hvor der er risiko for personskade. Ved at sætte strimlen på kanten eller bygge den ind i en specialdesignet skinne kan du beskytte den mod at blive beskadiget af fodtrafik. Dette gør LED-strips til en ideel løsning til at sikre sikkerheden i ethvert miljø.