Spring til indhold

Gør din hunds hverdag bedre

hundetøj

Vi går vinteren i møde, og det er nemt for dig at klæde dig på, når dig og din hund begiver jer ud i vinterkulden på en gåtur. Du har jakker, huer og handsker til at holde varmen med; din hund har kun sin pels. Men det behøver ikke at være sådan. Du kan finde tøj, der holder din hund varm. Du kan også finde hundetøj, der kan en masse andet.

Derfor skal du købe tøj til din hund

Din hund vil blive glad for noget lækkert tøj, fordi den bliver beskyttet mod vejret på samme måde, som du gør. Det ser selvfølgelig også utrolig sødt ud, når din hund har tøj på, men du skal primært købe hundetøj på grund af dets funktion. I Danmark har vi mørke, kulde og regnvejr, så hundetøj kan opfylde et behov, du måske ikke har tænkt over, at din hund har.

Hjælp din hund med at holde varmen

Uanset om der kommer sne eller ej, nærmer vinteren sig med hastige skridt, og det bliver koldt. Din hund vil også kunne mærke kulden. Der findes vinterjakke til hunde, der bestykker dem mod vejret, og lækre strikkede sweatere, som varmer dem. De er lavet af materialer, der isolerer, så din elskede vovse ikke kommer til at gå rundt og fryse. De kommer med elastikker, der skal sidde rundt om benene for at holde jakken tæt ind til kroppen, men det er ikke ubehageligt for hunden. Når den ikke fryser, vil din hund nok hellere med ud at gå.

hundetøj

Hold vovsen ren

Du kan også finde tøj til din hund, der er med til at holde den ren. Du kan for eksempel købe din hund en regnjakke, så den ikke bliver drivvåd, hver gang det regner. Du undgår, at hele hunden bliver mudret til, og du skal kun tørre dens poter af, når den kommer indenfor. Der er også hundetøj, der er med til at holde huset rent. Hvis du har en hunhund, der ikke er steriliseret, kan du købe hende tøj, der fungerer lidt som en ble. Det betyder, at du kun skal vaske den ble, og ikke skal gå og skrubbe bloddråber af dit gulv og dine møbler.

Pas på din hund

Når mørket er på vej, kan du nemt tage reflekser på, så du kan ses. Men din hund er ikke lige så nem at spotte, især hvis den har mørk pels. Derfor kan det være smart at købe en refleksvest til vovsen. Den fungerer som en refleksvest til mennesker, og lukningen er ofte lavet af velcro. Dermed kan biler nemmere se din hund, når I går tur i aftenen eller om vinteren. 

Gør noget godt for din hund

Din hund har kun det indhold i sit liv, som du tilfører. Hundens glæde afhænger af dig, dens ejer, og du er nødt til at overveje alle dens behov. Derfor kan det gøre en stor forskel for din hund, hvis du køber den tøj, så den undgår at fryse om vinteren og blive våd, når det regner. Gør dig selv og din hund en tjeneste ved at købe noget lækket hundetøj.