Spring til indhold

Fire produkter fra Weleda Skin Food, der vil forandre dit liv

Weleda Skin Food

Beauty industrien har i mange årtier lovet, at de kan forbedre dit udseende. Nogle produkter kan så absolut gøre en enorm forskel for dit udseende og din hud, hvorimod andre produkter ikke gør nogen forskel.  

Det er derfor en god ide, at være opmærksom på kun, at købe de produkter der rent faktisk virker – og det må man sige, at Weleda Skin Food bestemt gør. Specielt disse 4 produkter vil forandre dit liv og dit syn på skønhedsprodukter.  

Birch Cellulite Oil 

Cellulite eller appelsinhud som man også kalder det herhjemme har længe (meget længe) været hadet af kvinder verden over. Der er lavet tusindvis af produkter, der lover at de kan hjælpe dig af med din appelsinhud, men ingen har haft den store effekt – i hvert fald ikke før Weleda Skin Food også kom på banen.  

De har nemlig udviklet et fantastisk produkt som rent faktisk virker! Med deres banebrydende teknologi er det lykkedes dem at skabe birch cellilite oil, som er en olie der effektivt går ind og modarbejder din appelsinhud. Så døjer du med appelsinhud og er du træt af produkter der lover noget de ikke kan? Så bør du prøve Birch cellulite oil fra Weleda Skin Food.  

Lip butter  

Hvis du er meget udendørs hele året rundt, så kender du helt sikkert til problemet med at have tørre læber. Så tørre læber at ingen læbepomade indtil videre har kunne holde det nede? Vind og vejr er nemlig virkelig hårdt for læberne og der findes ikke mange produkter der kan holde dem bløde og fugtige hele året rundt. Men det kan Lip butter fra Weleda Skin Food.  

Weleda har nemlig gjort det, at de ikke blot har lavet en læbepomade som så mange andre, de har simpelthen udarbejdet en formel på en lip butter, præcis som du kender det fra en body butter. Altså en creme til læberne, der går i dybden og virkelig formår at give dine læber masser af fugt og næring – fremfor bare at ligge sig uden på læberne som de fleste læbepomader gør.  

Almond Soothing Facial Oil 

Med almond Soothing facial oil fra Weleda Skin Food behøver du ikke længere at døje med rødme eller tør hud i ansigtet. Denne ansigtsolie er nemlig lavet til, at modvirke både rødme og virkelig fugte din hud i dybden.  

Ydermere ligger den sig ikke som et fedtet lag oven på din hud, den trænger hurtigt i dybden og går ned og arbejder med din underhud, som er der hvor det tørre eller røde opstår. En god ansigtsolie er også perfekt til en sensitiv eller sart hud, fordi den virkelig er mild ved huden og styrker huden helt fra bunden af.  

Pregnancy Massage Oil 

Som gravid kan man nemt opleve at få ondt i specielt ryggen og lænden og her er det virkelig rart med en god omgang massage. Men faktisk har dine lår og lægge også rigtig godt af en god omgang massage. Massageolien fra Weleda Skin Food er oplagt at bruge til dette formål.