Spring til indhold

Find en god psykoterapeut i København

psykoterapeut københavn

Der kan være mange gode grunde til at opsøge en psykoteraput København. En god psykoterapeut har som regel en udførlig beskrivelse på sin hjemmeside omkring, hvilke problematikker, der kan hjælpes med. På denne måde er man sikret, at man går til den rette person, når man har en bestemt problematik, man gerne vil arbejde med i et trygt rum.  

Det er relationen, der skaber forandringen   

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt man skal vælge en psykolog eller en psykoterapeut til opgaven og herunder hvilken form for psykoterapeutisk retning, man skal vælge, er der meget forskning, der peger på, at det er relationen, man har til psykoterapeuten, der betyder noget for, om man forandrer sig. Forandring handler nemlig meget om, at man føler sig tryg ved at åbne sig op overfor psykoterapeuten. Åbenhed og ærlighed kan kun ske, hvis man føler sig tryg ved den professionelle psykoterapeut.  

Tal om det svære og skab forandring 

Når man kan åbne sig op for en psykoterapeut og tale om det, der er svært i livet, er der mulighed for, at man kan skabe den nødvendige forandring i sit liv. Det er derfor meget vigtigt, at man finder en psykoterapeut, som man klikker med på det personlige plan. Her tilbyder mange psykoterapeuter en prøvetime, hvor begge parter kan se, om relationen kan skabe et godt og forandrende forløb for klienten.  

Find en god psykoterapeut i København  

I København er der mange psykoterapeuter, der tilbyder individuel terapi. København kan som sådan også bruges som et terapeutisk rum enten før eller efter sessionen. Der ligger mange smukke og skønne parker i København, som giver et helende rum, hvis man sætter sig et roligt sted og skriver en logbog eller dagbog over det terapeutiske forløb. Det kan være Frederiksberg Have eller Kongens Have, hvor der er mange smukke steder med bænke, hvor man kan sidde i ro og mag og enten forberede sig til sessionen eller reflektere over den efterfølgende.  

Brug byens rum terapeutisk  

Det kan være en god ide at gøre sit besøg hos psykoterapeuten til en god helhedsoplevelse. Det kan gøre en ekstra stor forskel for det samlede forløb, hvis man samtidig giver sig selv en god frokost eller brunch i sammenhæng med terapien. Maden kan her være en helende faktor i sig selv, hvis man vælger noget, som både er sundt og godt for kroppen, og som samtidig er noget, man virkelig godt kan lide. Dette giver en god lykkefølelse, når sanserne bliver stimuleret og vakt på en lækker og appetitlig måde.  

Brug byens rum som prøveklud  

Når man går i psykoterapi kan der også være nogle øvelser, man skal lave imellem sessionerne for at øve sig i et givent område. Her kan man også bruge byens rum, hvis det er oplagt i forhold til den givne problematik. Har man brug for at være mere udadvendt, kan man for eksempel sætte sig for at komme i snak med en tjener eller en person i bussen. Byen rummer nemlig alle disse muligheder, som giver et ekstra løft til forandringsprocessen.