Spring til indhold

Få en oplevelse for livet med TryMedics

TryMedics

De fleste danske unge mennesker har på et tidspunkt i deres unge voksenliv de såkaldte sabbatår. Nogle år, som tidligere er blevet kaldet fjumreår. Det øgenavn kunne dog ikke være mere misvisende, for netop sabbatårene bliver for mange brugt til at få en stor portion læring, som ingen uddannelse kan give.  

Det er nemlig ofte i disse år, at du som ungt menneske vil lære meget om dig selv, og måske også få defineret hvilken vej, du ønsker at gå i livet. Derudover bruger rigtig mange årene til at få arbejdet – både lønnet og frivilligt. Aller mest populært i sabbatår er dog at tage ud og rejse. Gerne med rygsæk og store forventninger, og så skal hele verden udforskes.  

Alt dette kan kombineres på fineste vis, ved at vælge et ophold med organisationen TryMedics. De arrangerer rejser til lande, hvor sundhedsvæsenet er væsentligt mere primitivt end det danske, og dermed kan en hjælpende dansk hånd være meget gavnlig.  

Hvis du gerne vil lære mere om Trymedics, så kan du via linket komme ind på deres Youtubekanal, og på den kan du se videoer fra de tidligere hold, som allerede har været afsted.  

Hvad er TryMedics?  

En smule som navnet indikerer, så er TrymMedics en organisation, som arrangerer rejser til Afrika, for unge danskere, som gerne vil ned og gøre en forskel. Samtidigt tilbyder de en unik mulighed for at man som ung kan komme ned og hjælpe til på f.eks. et hospital, og se hvordan arbejdet fungerer i et u-land. 

Alt arrangeres af TryMedics, og du vil blive sendt afsted med et hold af andre unge, der ligesom dig selv hungrer efter at opleve noget nyt og spændende. I vil bo sammen på et af de mange opholdssteder, som TryMedics udbyder.  

Opholdet vil bestå mestendels af arbejde på hospitaler og lignende, hvor I vil være med hvor det sker. I vil selvfølgelig stå på sidelinjen, men på trods af det kommer man meget tæt på I et sådant arbejde.  

Udover arbejdet i sundhedssektoren, så vil der også blive arrangeret ture, hvor I kan komme ud og opleve den afrikanske natur og det vilde dyreliv med mere. Der er også en masse muligheder for at vælge flere forskellige oplevelser til. Det kan f.eks. være ture, hvor man kommer ud og dykke.  

Hvad får jeg ud af et ophold med TryMedics?  

Et ophold med TryMedics giver dig en oplevelse for livet, som kun få andre kan sammenligne sig med. En oplevelse, som rummer både livslæring, vild natur og en helt fremmed kultur og dertilhørende folkefærd.  

Derudover får du en unik ting at skrive på dit CV. Mange firmaer og arbejdspladser kigger lige så meget efter erfaring i livet og nysgerrighed, som de kigger på karakterer. Et arbejde og en tur med TryMedics er guld værd på et solidt CV.  

Sidst men ikke mindst får du muligheden for at få et unikt indblik i sundhedsvæsenet, og måske afgøre eller afprøve om den verden er lige noget for dig.