Spring til indhold

En skænk er ikke kun begrænset til spisestuen

skænk

En klassisk skænk er et fantastisk møbel at have i sit hjem. Heldigvis er en skænk ikke kun begrænset til ét rum – det kan sagtens bruges i resten hjemmet uden problemer! For at inspirere dig er der her nogle rum, du nemt kan stille din skænk uden, at det vækker den mindste opsigt.

Placerer skænken i din entré

Lige meget om din entré er bred, smal, lang eller kort, er en skænk et oplagt møbel at placere der. Da skænke kan fås i så mange forskellige størrelser, kan du sagtens finde en skænk, der passer helt perfekt ind i din entré. Brug skænken til at placere din nøgler og andre vigtige ting ovenpå, og brug skufferne og lågerne til at placerer halstørklæder, vanter og huer i – så fylder og roder det ikke i resten af entréen.

Sæt skænken i køkkenet

En skænk i køkkenet er en fantastisk måde at personliggøre din køkkenindretning uden at opgive noget funktionelt opbevaringsrum eller arbejdsområde. Med en skænk kan du nemt placere alle de køkkenting, du måske ikke lige bruger til dagligt deri – og samtidig stadig have nem adgang til dem, når du står og skal bruge dem.

Hav en skænk på kontoret

Kontoret er måske ikke lige det første du tænker på, når du hører ordet skænk. Men på et kontor kan en skænk give masser af overfladeplads til at rumme dekorative og flotte genstande, og så kan kontorudstyr opbevares bag lukkede døre for at holde dit arbejdsområde pænt, ryddeligt og stilfuldt. Det lyder faktisk ikke helt dårligt, vel?

Skænk i badeværelset

Ligesom du troede, at et kontor var det mærkeligste sted, du kunne tænke på at placere en skænk, så kunne badeværelset nok få dig til at undre dig noget mere. Dette er heldigvis ubegrundet, da du sagtens kan placere en skænk i dit badeværelse. Her får du en masse opbevaringsplads i form af skufferne og skabene i skænken, hvor du kan opbevare de lidt større ting i såsom håndklæder, men også de mindre ting som dine cremer. Desuden kan du bruge overfladen på skænken til at placere nogle flotte dekorative ting, som for eksempel nogle lys eller planter, så badeværelset fremstår endnu hyggeligere.

Få fat i en skænk til soveværelset

Idéen om en skænk i soveværelset har været en populær trend i de sidste par år. Et tv kan hænges over en skænk, og skabspladsen kan bruges til at opbevare dit tøj på samme måde som en traditionel kommode ville, og hvis der desuden er nogle skuffer i skænken også, er det oplagt at opbevare ting som smykker, slips og andre småting.

sofasænk

Forvandl din skænk til et tv-bord

Udover at have skænken i spisestuen, så er det vist ikke noget chok, at den anden mest anvendte metode at bruge en skænk på, er som et tv-bord. Du kan enten vælge at placere tv’et på skænken eller hænge den op over, så du har noget opbevaringsplads, som eventuelt kan bruges til en spillekonsol? Derudover får du masser af opbevaringsplads, som du kan bruge til det, du føler giver mest mening at have tæt på dit tv.