Spring til indhold

En guide til hvad man som virksomhed kan gøre efter de ændrede momsregler

Moms England

Synes du også, at det kan være svært at holde styr på, hvordan momsreglerne er, når man skal handle med England? Danmark har ofte handlet med moms England i forskellige situationer, men siden de trådte ud af EU, er reglerne for at handle med dem blevet ændret en del. Derfor kan det være en smule svært som virksomhed at finde ud af, hvad man nu skal gøre, især hvis man ikke har fulgt med i forhandlingerne fra starten af. Hvis du er blevet en smule fortvivlet i forhold til, hvad du nu skal gøre, hvor reglerne er blevet ændret, så læs videre i denne artikel for at finde ud af, hvordan du kommer videre. 

Professionelle fagmænd 

Selvom regler for moms i England har ændret sig, når du som virksomhed skal handle med England, så betyder det ikke, at det er blevet helt umuligt at handle med dem. Dog kan det stadig være svært at finde ud af, hvor man skal starte, men heldigvis kan du få hjælp til dette problem. På denne side kan du nemlig kontakte professionelle fagmænd, der har erfaring for at hjælpe virksomheder videre, der sidder fast efter momsreglernes ændring, så prøv at tage et kig: https://www.timevat.com/.  

Alt dette kan de hjælpe med 

Fagmændene har erfaring i masser af områder, der kan hjælpe danske virksomheder med at holde fast i deres udenlandske kunder, efter regelændringerne ift. moms i England har påvirket en masse. De kan blandt andet rådgive dig og assistere dig med din virksomheds momsrepræsentation i udlandet. Hvis de tager sig af det for virksomheden, betyder det nemlig, at du ikke længere skal bekymre dig om dette, så du kan koncentrere dig om din egen forretning og kunderne. De kan også hjælpe jer med alt indenfor moms i England såsom momsregistrering, momsindberetning og momsrapportering. Derudover har de også masser af erfaring med at kunne hjælpe virksomheder med regnskab, revision, løn, eksport til 3. lande og meget mere. 

En dansktalende samarbejdspartner 

Du vil få en dansktalende samarbejdspartner, hvis du vælger at tage kontakt til fagmændene og tage imod deres hjælp. Denne samarbejdspartner vil komme til at kende til din forretning, så han eller hun kan repræsentere din virksomhed på den bedste måde, når du skal repræsenteres for myndighederne i udlandet.  

Prøv at tage et kig på siden 

Hvis du kunne være interesseret i at få kontakt til fagmændene, så kan du kontakte dem via siden ved at skrive dit navn og telefonnummer, og så vil du på et tidspunkt blive ringet op af dem. Selvom man ikke kan komme uden om, at Brexit helt sikkert påvirker, hvordan handlen kommer til at foregå mellem England og Danmark, så betyder det ikke, at den bliver helt umulig. Dog kan det være meget svært at vide, hvordan man lige skal komme videre, efter det hele er blevet ændret, så hvis du godt kunne tænke dig at få professionel vejledning i, hvordan du kommer videre, så bør du helt klart overveje at kontakte fagmændene.