Spring til indhold

Derfor skal du have en træ bænk i hjemmet

træ bænk

Trænger dit hjem til noget nyt? Er du ikke helt sikker på, hvad det skal være? Nogle gange har man bare et behov for, at noget i sin indretning skal ændres, men man kan ikke rigtig sætte fingeren på det. Måske er det, du leder efter, en fin træ bænk? Sådan en kan passe ind i alle slags hjem!

Til haven

Du kan finde en træ bænk, som du kan have i din have. Der er mange forskellige steder, hvor du kan sætte den, så det kommer til at se rigtig fint ud. Det kan være, du har et smukt træ, som bænken kan stå under, eller nogle flotte buske, hvor bænken kan stå foran. Når buksernes blomster springer ud, vil det se super fint ud med bænken foran. Det vil være det perfekte sted at tage billeder eller bare slappe af i ro og fred. Forestil dig, at du har haft en travl arbejdsdag; så vil det jo være skønt at kunne sidde ude i haven og slappe af.

træ bænk

Til terrassen

Måske vil du ikke have bænken stående ude på græsplænen, men hellere på selve terrassen. På den måde undgår du også, at bænkens ben laver huller i plænen. Når bænken står på terrassen, vil den pynte rigtig fint. Det er et godt sted at sidde, hvis du har en ven på besøg, så I kan nyde jeres kaffe i selskab udenfor. Du kan også sidde der med din partner; det kan være rigtig romantisk, hvis I kan sidde og se solnedgangen derfra. Men du kan selvfølgelig også sidde på bænken selv; der er plads til alting og mulighed for meget.

Til entréen

Men du behøver ikke at stille din træ bænk udenfor. Det kan også se rigtig fint ud, hvis du har den indenfor i huset. Et eksempel på et sted, hvor du kan have din træ bænk, er i entréen. Den kan godt stå der udelukkende som et element af pynt, omgivet af planter og blomster i potter. Men den kan faktisk også have en praktisk funktion. Du kan sætte dig på bænken om morgenen for at tage sko på, og igen når du kommer hjem, når skoene skal af igen. Det kan også være rart at have et sted at sætte sin taske, når man kommer hjem fra arbejde.

Til soveværelset

Du kan også sagtens finde en fin træ bænk til dit soveværelse. Bænken behøver jo ikke at have et ryglæn, så hvis du kan finde en uden, kan det være rigtig fint med sådan en bænk for enden af sengen. Bænken skal helst være lige så lang som, eller lidt mindre end, sengens fodende. Det kan være en rigtig fin detalje i værelset.

En fin bænk

En træ bænk kan passe ind i alle slags hjem, uanset om stilen i dit hjem er moderne, gammeldags eller noget helt tredje. Der findes så mange forskellige fine bænke, at du uden tvivl vil kunne finde en, som passer til din smag. Spørgsmålet er bare, hvor bænken så skal stå.