Spring til indhold

Derfor er trælegetøj så godt for børn

grimms

I dag findes der legetøj i alle afskygninger og man kan næsten ikke gå ind i en butik uden at støde på en eller anden dims som kan fungere som børnelegetøj. Men meget af det legetøj som man støder på, det er ikke noget som børnene leger med i særlig lang tid. Faktisk er det sådan at børnene ofte kun leger med det ganske få gange og så lader de det blot ligge. Derfor er der også mange forældre der føler, at deres børns værelser bugner over af legetøj og deres børn alligevel aldrig har noget de gider at lege med.

Trælegetøj skaber en god fantasi

Trælegetøj som legetøjet fra Grimms er ofte open ended legetøj som skaber en god fantasi hos børnene fordi at de ofte selv skal forestille sig hvad legen går ud på. Med en action figur er man næsten nød til at lege den samme leg hver gang. Hvorimod meget af det legetøj som du finder hos for eksempel Grimms er legetøj som kan indgå i alverdens forskellige lege. Grimms har for eksempel lavet nogle super smukke buer som kan indgå i hundredvis af forskellige lege. Når børnene ikke lige er i humør til at lege en leg, så kan de også bruges som for eksempel opstilling til en kuglebane. Det er med andre ord kun fantasien der sætter grænserne, når dit barn leger med sådan noget legetøj. I takt med at dit barn bliver og mere vant til at lege med legetøj der ikke nødvendigvis har en bestemt rolle, vil du formentlig også opleve at dit barns fantasi udvikler sig.

grimms

Trælegetøj har en utrolig holdbarhed

I dag bliver der lavet voldsomt meget skrammel legetøj som går i stykker ganske hurtigt. Det er super irriterende hvis ens barn er gået hen og blevet glad for legetøjet. Derfor kan du være sikker på, at hvis du køber trælegetøj fra Grimms så går det ikke bare i stykker. Grimms laver trælegetøj i en fantastisk kvalitet og det kan nemt gå i arv fra det ene barn til det andet. Legetøjet kan holde til virkelig meget og det vil stadigvæk se pænt og nyt ud længe efter du har købt det. Det gælder alt legetøjet fra Grimms som hele vejen igennem er lavet med en helt unik holdbarhed og kvalitet. Derfor kan legetøjet fra Grimms ikke blot gå i arv til dine egne børn men også til dine børnebørn. Det er ellers sjældent at man finder legetøj der kan holde til så meget leg.

Bæredygtige materialer ved legetøj

Udover at trælegetøj både har en positiv effekt på dit barns fantasi og har en unik kvalitet, så er det også ofte lavet af bæredygtige materialer. Det er i hvert fald tilfældet med legetøjet fra Grimms som udelukkende bliver lavet med stort fokus på miljøet. Derfor er alt træet og farvningen lavet så bæredygtigt som muligt. Du støtter dermed også en virksomhed som virkelig går ind for at være miljøvenlig. Derfor vil du også samtidig gå ind og være med til, at sikre at man passer godt på kloden.