Spring til indhold

Bobleplast og dets egenskaber – derfor egner det sig særligt godt til at beskytte dine ejendele

bobbleplast

Der findes mange forskellige typer indenfor bobleplast, og der er flere grunde til, hvorfor du skal benytte det til flere forskellige formål – derfor bør du ikke blot smide det ud, som du får med i en pakke eller en gave.

Årsagen til, at bobleplast findes i så mange forskellige typer, er, at det har nogle helt særlige egenskaber, der kan variere imellem de forskellige typer og de forskellige mærker – disse to ting, samt kvaliteten af bobleplasten, er med til at afgøre prisen, hvor der også kan være store forskelle.

Hvis du vil blive klogere på bobleplast og dets egenskaber, så kan du med fordel læse mere her, hvor du kan få meget mere information om netop dette.

Hvilken slags skal du vælge?

Det kan være svært at sige lige netop, hvilken bobleplast du skal vælge, da det afhænger af dit formål, din prisklasse, og hvor meget beskyttelse du har brug for.

Dog er en god mulighed denne https://www.pack2.dk/boblefolie-196/, der er et støddæmpende materiale på rulle. Det fungerer ved hjælp af luftbobler i celler mellem to lag plastik, og det holder på luften, da det fremstillet ved en proces kaldet koekstrudering. Dette resulterer netop i, at det holder væsentligt længere på luften, hvorfor dine ejendele forbliver beskyttede.

plast

Hvilke egenskaber har bobleplast?

Bobleplast er et simpelt produkt, der har fantastiske egenskaber. Det er en form for støddæmpende fyld, der beskytter dine ejendele enten under opbevaring, eller når du flytter fra én bolig til en anden.

Langt det meste bobleplast kan genbruges, hvilket er en stor fordel for miljøet, og det er efterhånden ikke dyre at købe denne type, hvorfor det stærkt kan anbefales.

Det er vandtæt og transparent, hvorfor det ikke blot beskytter mod snavs og støv, men også fugt, og så er det transparent, så du altid kan se, hvad du har pakket ind og nemt finde det, som du mangler. Derudover er det også et lugtfrit produkt, hvorfor dette ikke behøver at være en bekymring.

Derudover har det en isolerende effekt, og det kan svejses, hvorfor du nemt kan danne poser af produktet og dermed have endnu nemmere ved at opbevare dine ejendele. Dette medvirker til, hvor let og praktisk bobleplast er at bruge, alt sammen på grund af dets fleksibilitet.

Hvilke typer kan du få?

Som sagt fås bobleplast af forskellige typer, men også i forskellige former, hvilket er en stor fordel, da du kan vælge mellem de forskellige typer og former og dermed få det, der passer bedst til dit behov og formål.

Først og fremmest kan det fås i form af ark. Disse bliver skåret af ruller, og de leveres enten læse eller perforerede på ruller, hvilket gør det nemmere at opbevare dem.

Derudover kan de også fås som poser enten med eller uden klap. Her er bobleplasten blevet svejset, og disse levers ligeledes enten løse eller på ruller.

Sidst kan bobleplast også fås som laminering, hvor det er lamineret med foam, IDPE, HDPE, kraftpapir, metalliseret film, aluminium eller selvklæbende film.