Spring til indhold

3 tips til at få stærkere negle

nrkosmetik

Vil du også gerne have stærke og smukke negle? Mange af os døjer til dagligt med sprukne, tørre og flossede negle, som trænger til en kærlig hånd. Vejen til stærke og smukke negle afhænger typisk af, hvilken type negle du har. Dog kan du næsten altid komme problemerne til livs med forskelligt negleudstyr. Negleudstyr kan både bruges af professionelle negleteknikere og af private, som gerne vil have stærke og smukke negle.

Brug en god negleolie

Det første tip er at bruge en god og nærende negleolie, som er et negleudstyr, som giver dine negle den næring, de har brug for. Negleolie er især godt til tynde negle, som har en tendens til at knække eller flække. Her er det godt at lede efter en styrkende negleolie med E-vitamin, som bidrager til den naturlige styrke i dine negle og neglebånd. På den måde holder huden omkring neglende bedre på fugten, som derfor kan producere stærkere og sundere negle. Det anbefales, at man bruger neglebåndsolien et par gange om dagen for det bedste resultat – for eksempel ved at bruge det om morgenen, når du vågner og om aftenen, inden du går i seng.

nrkosmetik

Brug semilac eller gellak

Når du benytter dig af negleudstyret semilac eller gellak til dine negle, bruger du et produkt, som både ser flot ud og styrker dine negle. Dette gør de ved at være et forseglende lag mellem omverden og dine negle, så dine negle får ro til at vokse sig smukke og stærke. Med en semilac eller gellak får du mulighed for at forstærke, opbygge og forlænge dine naturlige negle, så dine negle kan se smukke ud, mens de vokser indenunder. Der er mange muligheder, hvis du gerne vil bruge semilac eller gellak. De fleste negleteknikere og saloner tilbyder begge slags, men der er også mange butikker og hjemmesider, som sælger begge produkter til fine priser, så du selv kan påføre lakken derhjemme. Hvis du ikke er fan af semilac eller gellak, kan helt almindelig neglelak sagtens også bruges til at give dine naturlige negle ro til at gro. Dog er almindelig neglelak ikke lige så effektivt, da det nemmere skaller af og giver enderne af dine negle et flosset look.

Plej dine negle indefra

Nogle gange kan den udvendige pleje af neglene ikke være helt nok til at opnå smukke, sunde og stærke negle. Hvis dine negle bliver ved med at se flossede ud og knække, kan du overveje, om din krop faktisk mangler de vitaminer og olier, som giver stærke negle. Hvis du for eksempel allerede bruger en god neglebåndsolie, men ikke ser de forventede resultater, kan det være, at din krop mangler olie fra din kost i stedet. Her kan du eventuelt gøre brug af et kosttilskud, som du kan finde i de fleste velassorterede supermarkeder eller helsekostbutikker. Her kan du både vælge blot at få et tilskud af de rigtige olier, eller du kan vælge et af de speciallavede negletilskud, som findes på markedet. Sørg samtidig også for at få nok væske og vitaminer i løbet af dagen, som virkelig nemt og hurtigt kan gøre en forskel.